ln.keinhceteitallatsnibsofni

Utiliteitsbouw

We werken steeds aan verschillende projecten op verschillende locaties. Alle ervaring die we daardoor in de loop der jaren hebben opgedaan, nemen we mee. Omdat we er ook een sport van maken om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden in ons vak, kan SB Installatietechniek  garanderen dat wij ook u uitstekend van dienst kunnen zijn. Een winkel, een garage, een fabriek of een laboratorium? U zegt het maar.

Nieuwbouw tot in de puntjes

Kantoren, scholen, ziekenhuizen, laboratoria…; we hebben alle kennis en kunde in huis om uw nieuwbouwproject tot in de puntjes te verzorgen. Van A tot Z denken wij met u mee over duurzame en innovatieve installatieoplossingen. We zorgen voor zo laag mogelijke kosten en zorgen ervoor dat u de eerstkomende jaren geen omkijken heeft naar de installaties in uw nieuwe pand.

Renoveren

Onze medewerkers zorgen niet alleen voor een gedegen renovatie van uw (bedrijfs) huisvesting, zij weten precies wat zij moeten doen om overlast tot een minimum te beperken. SB Installatietechniek  zorgt ervoor dat u uw werkzaamheden gewoon kunt blijven uitvoeren en uw gasten en klanten zich welkom voelen als altijd. Het herontwikkelen van bestaande panden die een historisch erfgoed vertegenwoordigen, is voor ons een belangrijke tak van sport.


                    

SB Installatietechniek

  • De Meer 15c
  • 8321 MT Urk
  • ln.keinhceteitallatsnibsofni