ln.keinhceteitallatsnibsofni
deze

Woonboerderij Noordoostpolder

SB Installatietechniek heeft in opdracht van familie Jonkers in de Noordoostpolder een boerderij gerenoveerd. Deze boerderij is omgebouwd tot een luxe villa. Voor dit project heeft SB Installatietechniek alle E- en S-installaties verzorgd.

Voor een optimaal klimaat in de woning heeft SB Installatietechniek meerdere WTW-units geplaatst. De WTW-unit brengt verse lucht van buiten naar binnen en voert de vervuilde lucht van binnen naar buiten zonder dat hierbij de energie verloren gaat!

SB Installatietechniek verzorgde de installatie van een HR-ketel en airconditioning d.m.v. onzichtbare kanaalunits. De woning is voorzien van vloerverwarming i.c.m. naregeling zodat iedere ruimte afzonderlijk geregeld wordt.

Verder heeft SB Installatietechniek de riolering, waterinstallatie incl. ontharder, sanitair en het zinkwerk mogen verzorgen.

Wij regelen voor ieder project alles van A tot Z. Staat u ook voor een nieuwbouw of renovatie? Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken.


deze

            

SB Installatietechniek

  • De Meer 15c
  • 8321 MT Urk
  • ln.keinhceteitallatsnibsofni